Erica Grimberg

Erica vågade sig ner i bikinin när hon var på Skara sommarland.
Erica. Det gjorde du rätt i för du är sjukt snygg i bikini!

Starkt gjort tycker vi här och grattis tusen gånger om för att du vågade!

Länkar

Om ni tittar till höger på sidan så ser ni att vi har kommit igång med länkar till alla de bloggar vi läser. Vi är långt ifrån färdiga, men det är som sagt på gång. Så är det någons blogg ni letar efter som vi skrivit om så behöver ni inte leta runt här på bloggen utan ni kan klicka på länken och komma direkt till den blogg ni vill läsa. Vi är som sagt inte helt färdiga med det, men det kommer uppdateras hela tiden.


Tina Kvick

Tina har svarat på frågor i sin blogg. Är det något ni vill veta om Tina så gå in på hennes blogg och kika :)

Maria Ekman

Maria har en massa nya tips och skvaller ifrån hollywoodvärlden! Mycket spännande läsning, svårt att sluta!

Anna Stjärnborg

Anna, som var så förbannad på grund av regnet har gjort slag i saken och skall åka till Mallis om två veckor! Sjukt härligt tycker vi. Ha en bra semester Anna!

Hallå alla

Vi här på optimismbloggen har inte varit överdrivet flitiga med att uppdatera den här helgen. Det ber vi så mycket om ursäkt för, och redan ikväll blir det bättring! Så kika in då istället :)

Vi känner även att vi kan bjuda på en bild på oss själva.



Johannes Fransson

Här har vi iallafall en riktig festprisse! På bloggen hittar ni roliga berättelser från fester och utekvällar, hans åsikter om whatever han nu har lust att uttala sig om och vad han sysslar med under dagarna :) Han har en känsla för humor och man blir lite full i skratt när man läser hans senaste inlägg.

Checka Johannes!

http://patsvsbotox.blogg.se



Snaps for Johannes!

Matilda Lindström

Matilda är en jävla supersnygg tjej som (tur för oss) har en blogg. Hon firade nu i dagarna två år med sin pojkvän Tobias. Grattis till er! :)

Matilda kombinerar nästan varje inlägg med ett foto, och det gör läsningen så himla mycket roligare med en bild eller två. En bild säger ju trots allt mer än tusen ord.
Hon flyttar även snart till Växjö för att fortsätta plugga och vi hoppas innerligt att hon fortsätter blogga därifrån så att vi kan fortsätta ta del av hennes äventyr.

Kika in på Matildas blogg här: www.tildott.blogg.se



Snaps for Matilda!

Hannah Nilsson

Vi har hittat Hannah Nilssons blogg!
Hannah bor i björneborg och bloggar om det mesta. Oftast blir det inte så långa inlägg, men desto lättare att läsa dem. Hon skriver om sin vardag som brukade bestå av gymnasieprogrammet International Baccalaureate i Karlstad. Hon tog dock studenten i år och har lämnat hela gymnasiet bakom sig. Hon jobbade även i Norge i början av sommaren, men nu är hon alltså hemma igen i sitt vanliga liv där kompisarna gäller först och främst.
Är ni sugna på att få er en glimt av Hannah så gå in på hennes blogg:

www.visiblekarma.blogspot.com

eller så kan ni alltid ta er in till Maxi på filmavdelningen där, för där är Hannah allt som oftast och letar nya filmer till sin Disneysamling. :)



Snaps for Hannah!

Sara och Alina

Nu vill vi ha mer fakta om Sara och Alinas fest!
När? Var? Hur? Kom igen tjejer, om vi kristinehamnare är bjudna så vill vi självklart ha mer detaljer!

Ni kan räkna med att vi på optimismbloggen kommer vara där ;)

Christopher Gördén

Vi tycker absolut att ni ska kika in på Christopher Gördéns blogg.
En härlig blogg fylld av djupa tankar, egna texter skrivna av Christopher själv och mycket, mycket fina bilder då Christoper fotograferar själv.

Kika in där, ni lär inte bli besvikna.

www.drninja.blogg.se



Snaps for Christopher!

Mikaela Nilsson

Mikaela Nilsson. En härlig tjej, som är rädd om sina nära och kära. Just nu är hon i Halmstad, där hon har jobbat i sommar. Det tycker vi är väldigt modigt och häftigt! Även om det har tagit emot ibland, så har hon kämpat vidare. Sådant ska uppmärksammas! Hon har även bestämt sig för att hon ska tatuera sig i slutet av augusti. Vi väntar med spänning för att få se resultatet!

Checka hennes blogg, den är absolut värd besöket.

http://mikkis.blogg.se/



Snaps for Mikaela!

Isabella Lindroos

Isabella! En otroligt söt tjej, som också verkar glad och positiv för det mesta. Hon bor ihop med kärleken Robin Hellström och hennes katt Sören. Vi älskar kärlek och vi älskar katter. Tjejen tycker om att umgås med sina vänner, shoppa och att vara med Robin självklart! Inredning är också något hon intresserar sig för.

Hon bloggar om det mesta som har med henne att göra!

http://isabellalindroos.blogg.se/



Snaps for Isabella!


Robin Hellström

Vi har blivit tipsade om Robin Hellströms blogg!
Äntligen en till kille, sånt gillar vi. Fler killar borde börja blogga!

Iallafall, Robin är en supersöt kille på nitton bast som bloggar om sin vardag i Kristinehamn. På fritiden spelar han handboll och är med sin snygga flickvän Bella!
Bloggen består som sagt utav Robins vardag som mestadels är Bella och hans bil.

Robins motto är: Ett liv utan Bellis är inget liv.
Vi här på optimistbloggen dör, vi vill också ha en sån kille! Grattis till dig Bella! :)

Kika in på Robins blogg, www.bellisbamsing.blogg.se



Snaps for Robin!

Banke Eriksson

Banke tipsar om filmer på sin blogg! Han har lagt upp trailers på filmer som han tycker är värda en titt.

Filmsugen? Då är en titt på Bankes blogg inte någon dum idé!


Emelie Andersson

Emelie har bestämt sig för att tacka ja till en kurs som hon är antagen till i Linköping! Urkul tycker vi. Vi hoppas att du kommer få jättekul i Linköping, och att du kommer trivas att bo ihop med din pojkvän!

LYCKA TILL!

Anna Stjärnborg

Anna. Vilken härlig tjej! Just nu är hon förbannad på regnet, men vem är inte det? Hon tröstar sig med en påse godis, och vi älskar godis!

När hon inte är arg på regnet, så är hon en sprudlande, glad tjej som bloggar om allt som händer henne. Det hon känner för helt enkelt. Hon är också duktig på att lägga upp härliga bilder på sig själv, sina vänner och en hel del annat. Vi älskar bilder. Dessutom har hon en galet snygg design! Tjejen är kär också. Kärlek är det bästa vi vet!

Gå in på hennes blogg och mys!

http://tolovelife.blogg.se/



Snaps for Anna!

Sara och Alina

Sara och Alina verkar planera en brakfest för Kristinehamnarna! Datum eller plats verkar ännu inte bestämt, men håll ögonen och öronen öppna. Det här kan bli kul!

Noelle Andersson

Noelle utmanar er! Kika in där och lämna en kommentar och kolla vad som kommer upp ;)

www.nonsie.blogg.se

Kristin Grön

Vi har hittat Kristin Gröns blogg. Kristin skriver om sin vardag i Kristinehamn, och just är hon kattvakt till världens sötaste lilla katt.
Hon delar även varje vecka ut "veckans ros" till de hon tycker har förtjänat det. En urmysig idé tycker vi!

Kika in på Kristins blogg.

www.kristinmg.blogg.se



Snaps for Kristin!

Jessica Adolfsson

Jessica tipsar om kola man kan göra snabbt hemma när sötsuget tar över. Himla bra idé tycker vi som älskar sött!

Banke Eriksson

Banke har lagt in massa bilder på coola dekorationer på sin blogg. Gå in och kolla in bilderna här, för de är riktigt häftiga!
Vem skulle inte vilja ha en sån målning hemma?

Elin Berg

Elin Berg har köpt en kuvertväska.

Supersnygg
tycker vi här på optimistbloggen!

Grabbar

Vi på optimismbloggen tycker att vi har lite dåligt med grabbar här, tycker inte ni? Vi vill gärna ha lite tips om roliga bloggar, som är författade av killar!

Don't be shy :)

Therése

Nu kan vi snacka stark tjej. Hon är en mamma till en söt liten flicka på fem, och kämpar för att till varje pris göra det bästa för sitt barn. Samtidigt har hon kämpat mot vikten, som verkligen har givit resultat! Hon är en ung, snygg och kärleksfull mamma. Hennes blogg är allt annat än ointressant.

Kika in och bli förundrad över hur den här tjejen står upp även när livet är lite blåsigt. Hon är fabulous!

http://trajsan.blogg.se/




Snaps for Therése!

Erica Grimberg

Ericas motivation är inte på topp just nu. Borde inte allas motivation vara på topp hela tiden? Och om den inte är det, borde inte vi som kan hjälpa folk att få den tillbaka på topp?
Jo, det tycker vi verkligen, därför borde ni gå in på hennes blogg och skriva några peppande rader. Vi vet att ni kan, var inte blyga!
Vi här i Kristinehamn borde göra vårt bästa för att hålla ihop och stötta varandra.

Erica, vi hejar på dig!

Sabrina

Bara för att Sabrina har en urläcker blogg! Väldigt speciellt och unikt. Sådant gillar vi på optimismbloggen. Hon skriver om vad henne värld innehåller!

Kika in på hennes blogg, så får ni se en riktigt snygg blogg, och läsa om en riktigt cool tjej!

http://plastkotte.blogg.se



Snaps for Sabrina!

Noelle Andersson

Noelle vet hur man underhåller sina läsare! Hennes inlägg finns det alltid en tanke bakom och hennes humor innehåller en hel del sarkasm och ironi. Det är något vi gillar här på optimismbloggen! Hon var även nyligen på Hultfredsfestivalen och hon bjuder på många härliga bilder från detta! Dessutom har hon något som hon kallar för "dagens naket". Varje dag lägger hon upp en mysig bild på nakenheten. Vi gillar naket. Gör ni också det?

Kolla henne blogg nu, och njut av av härliga inlägg och bilder!

http://nonsie.blogg.se/



Snaps for Noelle!


Wille Bloom

Wille som vi bloggade om tidigare har beslutat sig för att sluta blogga :O
Wille, hur kan man sluta innan man ens kommit igång?! Nu rycker du upp dig, du är den enda killen vi har i kristinehamns lilla bloggvärld. Iallafall den vi här på optimistbloggen känner till.

Kan inte alla bara gå in på Willes blogg och peppa honom till att fortsätta? En endaste kommentar kan inte ta så mycket tid från er.

www.willebloom.blogspot.com

Frida Boo

Frida har lagt ut bilder från sin minisemester på Åsunda här. Ser riktigt härligt ut med fint väder och fiske.

Kika in och kolla!

Alina Carlsson

Alina Carlsson har startat en ny blogg! Den är som sagt nystartad, så kika in där och se vad hon har att säga. Passa även på då att gratta till platsen i Uppsala!

You go girl!

www.alinacarlsson.tumblr.com



Snaps for Alina!

Emelie Andersson

Sara tycker det är värt att blogga om att Emelie har diskat. Det tycker vi också! Absolut!
Emelies blogg innehåller mycket ironi. Och så lite ironi på det. Men kul är det! Oftast så har hon väldigt intressanta åsikter om saker och hon är inte rädd för att skriva ner dem i bloggen. Vad folk tänker, det skiter hon i. Creds också till en snygg design!

www.emelievanamnet.blogspot.com



Snaps for Emelie!


Hanna Engström

Hanna Engström har äntligen bloggat igen och berättar att hon har skaffat hund! Hundar är superhärliga, och speciellt schäfrar.
Nu tycker jag att vi alla går in på Hannas blogg och säger grattis till nya hunden och uppmuntrar henne till att uppdatera lite oftare! :)
Hanna har för övrigt en snygg blogg och hon skriver lättsamt och ibland även ironiskt. Det är riktigt trevligt och roligt att vara där inne och läsa.

www.nakednews.blogg.se



Snaps for Hanna!

Simone Edqvist

Simone! Om din andra bror är lika söt som den första så får du snabba dig att slänga in bilder på honom också! ;) Släng in alla kort på syskon. Vi älskar syskon!


Elin Berg

Bara för att Elin Berg är så grymt snygg, så borde ni verkligen checka hennes blogg. Hon skriver om lite om sig själv, matlagning, en släng av politik har vi också sett men framför allt har hon mycket härliga bilder, både på sig själv och annat.

Kolla in den här snyggingen nu!

http://eelien.blogg.se



Snaps for Snygg-Elin!


Tina Kvick

Vi har hittat Tina Kvicks blogg!
Vi här på optimistbloggen tycker att Tinas blogg har en ursnygg design och innehållet består av hennes vardag, snygga bilder och i det slänger hon även med lite låtar.
Vi tycker definitivt att bloggen är värd besök!

www.tinakvick.blogg.se



Snaps for Tina!

Träningsblogg

För er som är intresserade utav styrketräning finns här en blogg för er.
Vi har tyvärr inget namn på killen som äger bloggen, men den innhåller bland annat kostscheman, hur hans träningsdagar ser ut, måltider med mera. Bloggen är ganska nystartad, så kika in där och kolla runt, kanske ge tips om ni har några.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10464457




Snaps for Muscles!

Pernilla

Vi har hittat en blogg med grymt snygga bilder! Kolla bara på de här härliga sommarbilderna! Bloggen ägs utav Pernilla och den är fullproppad utav fantastiskt läckra bilder. Ni som är intresserade utav hobbyfoto och sånt, här är en tjej som vet vad hon gör!
Kika in och bli amazed.

www.ppech.blogg.se 



Snaps for Pernilla!

Simone Edqvist

En tjej som är jävligt bitter i sin blogg men kan bjuda på det är Simone ;) I sin blogg delar hon med sig av vardagssaker, känslor, snygga bilder och annat smått och gott. Sen har hon ju även världens sötaste lillebror, så bara det är värt ett kik in på bloggen :)
Ibland kan man även läsa líte djupa funderingar som mer än ofta stämmer och gör att man tänker till.
Tack Simone för ett bra jobb med bloggen. Intressant som fan!

www.simoneedqvist.blogg.se



Snaps for Simone!


Sara Jävergård

Sara Jävergård igen. Hon har tydligen rakat av sig sitt hår! Eller Noelle gjorde det på henne. Kul grej tycker vi! Jävligt häftigt!
Mer sånt, så vi kan lägga upp här.

Glöm inte gå in och titta. :)

Jessica Adolfsson

Jessica är nykär och vi här på bloggen är glada för hennes skull :) Att vara nykär är alltid härligt, och det om något kan verkligen piffa upp vardagen!
All lycka till dig och pojkvännen Jessica!

www.greizer.blogg.se



Snaps for Jessica!

Jenny

Jenny har gjort om tre par av sina byxor till shorts och bloggar här om det. Vi här på optimistbloggen älskar shorts och tycker Jennys blev skitsnygga!
På Jennys blogg finns även mer tips och saker man kan göra. Kläder bloggas det ofta om och vem älskar inte det?
Kika in på bloggen nu och kolla runt!

www.givenew.devote.se/



Snaps for Jenny!

Banke Eriksson

Aah, vi älskar Banke!
Fruktansvärt intressant blogg. Han blandar modetips med recept, dans (som han för övrigt är helt grym på!) med musik och slänger där emellan in lite skönhetstips och annat smått och gott! Snygga bilder finns det också gott om inne på bloggen.

Ni som gillar att dansa, det här är definitivt en blogg för er!

www.bankeeriksson.blogg.se



Snaps for Banke!

Ann

Ann är ensamstående mamma till sin lilla dotter och bloggar om sitt liv. Hon skriver på ett roligt sätt och slänger mer än ofta in lite roliga historier i inläggen. Många djupa tankar om saker, bland annat om barn. Så ni som är intresserade utav barn klicka er in på den här och sätt igång att läsa!

www.metrobloggen.se/annikhamn



Snaps for Ann!

Frida Boo

Det här inlägget fick oss här på bloggen att skratta röven av oss. Tack Frida Boo som bloggar om det (Och Jana då som faktiskt gjorde det)!
Snacka om att kunna liva upp vardagen på ett enkelt men jävligt roligt sätt! Mer sånt här i Kristinehamn!

www.fraayda.blogg.se



Snaps for Frida!

Vi vill gärna

Vi vill gärna hitta nya bloggar här i Kristinehamn, så känner ni att det är någon som bidrar med något som andra kan uppskatta så får ni gärna tipsa oss här genom att lämna en kommentar med en länk :)

Och som sagt, målet med den här bloggen är att uppmärksamma peroner genom deras blogg. Självklart vet vi att det finns personer där ute som är ensamstående föräldrar, har haft ett tufft liv och levt med övervikt och besegrat den (bland annat). Vem är det som säger att det bara är de som är "de riktiga inspirationskällorna"?
Folk kan väl inspirera på en massa olika sätt? Man kan vara en lika stor inspirationskälla om man tipsar om olika filmer man sett, som någon som tipsar om hur man bästa klarar sig som ensamstående med två barn. Allt beror väl på vad man är intresserad utav? Någon kanske bara har talangen att skriva bra, eller någon kanske skriver fina dikter. Någon kanske har talangen att göra allt roligt, så att folk skrattar åt det man skriver.

Vi är intresserade utav alla slags bloggar här på optimistbloggen, så tipsa oss gärna, oavsett vad bloggen handlar om.

Tack på förhand!

Sara Jävergård

Creds till Sara Jävergård som gör att vi genom hennes blogg får ta del av en hel del fina dikter, sångtexter och annat poetiskt!
Det blandar hon dessutom med frustrationer, sin (ganska galna) vardag, djupa tankar om lite allt möjligt och sin resa mot nya skolan i Nyköping.
Läs denna blogg och ni kommer liksom oss klicka er därifrån nöjda och förtjusta!

www.sawra90.blogspot.com



Snaps for Sara!


Alicia Andersson

Alicia Andersson har jävligt mycket roligt och intressant att berätta i sin blogg. Där skriver hon om allt nytt hon provar på, saker hon gör, ger tips, visar bilder och annat smått och gott.
Hon har även delat in alla inlägg i kategorier så att man lätt hittar det man är intresserad av. We like! Hon uppdaterar flitigt så det finns nästan alltid något nytt att läsa när man kikar in på hennes blogg. Mycket vardagssaker finner ni där, men Alicia har verkligen förmågan att få oss att se på saker och ting på ett annat (roligare) sätt. Tack för att du bjuder på dig själv!

www.svintot.blogg.se




Snaps for Alicia!

Maria Ekman

Maria Ekman. Ännu en fantastiskt rolig blogg att läsa! Efter att ha läst denna tjejens blogg, kan vi väl säga att hon har mycket att skriva om. Hon bloggar om sig själv, skådespelare, filmer, serier, musik. Ja, man kan säga att hennes blogg har det mesta. Många fina tips och nyheter i film- och skådespelarvärlden! Bloggen är totalt fullsmäckad med intressanta inlägg.

Checka tjejen med koll.

http://marialouiseekman.blogg.se/



Snaps for Maria!

Wille Bloom

Det Wille Bloom är bra på, är att göra sina blogginlägg intressanta. Han är ivrig att förklara sina tankegångar hur svårt det än kan vara. Snubben skriver om sina drömmar, tar ställning, skriver om sina känslor och ger även heta tips om filmer och musik! Vi här på optimistbloggen tycker det är jävligt kul med en kille som bloggar!

Killens blogg är relativt nystartad, så ge honom en bra start! Checka hans blogg nu!

www.willebloom.blogspot.com

 

Snaps for Wille!


Sofia Thomsen

En tjej som har en väldigt intressant vardag och som alltid är väldigt trevlig mot sina besökare är Sofia Thomsen.
Hon kombinerar sin vardag i Kristinehamn med resorna till Stockholm och slänger däremellan in jävligt läckra bilder på sig själv! Ni kan även räkna med att få er en släng av bilder från party från den här tjejen, för tro mig, party är någon hon kan!

Sofia är varken rädd för att uttrycka känslor eller åsikter hon har om saker och skriver ner allt hon känner för i bloggen, och det är det som gör den så intressant att läsa.
Nyfikna? Glöm inte kika in på den här tjejens blogg!

www.ssofiathomsen.blogg.se



Snaps for Sofia!

Emma Andersson

Creds till Emma Andersson, som med sin snygga bloggdesign och härliga sommarbilder får läsaren att rysa av sommarkänslor! Verkligen kul med en blogg fylld av bilder. En bild säger mer än tusen ord, right? Hon skriver om det hon känner för, och gör ett helt fantastiskt jobb som författare till en av Kristinehamns snyggaste, härligaste och mest lättsamma blogg. Vi gillar Emma!

Blev du sugen? Gå in på hennes blogg nu!

www.eemmaa.blogg.se/




Snaps for Emma!


Sandra Reiche

Kristinehamns egen modell, Sandra Reiche. Vi här på optimistbloggen tycker det är fruktansvärt starkt och kul att hon vågar syssla med det hon tycker om allra mest, även fast hon bor i en liten håla där folk bara snackar skit.

På sin blogg lägger hon upp sina modellbilder, och talar om olika fotograferingar hon varit på och blandar samtidigt alltihop med saker hon gör på fritiden förutom modellandet.
Är det någon som är mer intresserad på hennes modellbilder så finns de här.

Är ni bara intresserade av att läsa hennes blogg så är adressen: www.sandrareiche.blogg.se. Gå in och kika runt!



Snaps for Sandra!

Olivia L Ternman

Creds till den som kan ha den snyggaste bloggen här i Kristinehamn. Nämligen Olivia L Ternman.
En tjej som alltid är positiv, vad det än gäller, och det smittar verkligen över på oss som läser. Hon blandar bloggen med mode, snygga bilder (både på sig själv och annat), tips, intressanta fakta och pepp till oss som är ganska trötta på vardagen. Ibland slänger hon även in lite videor som gör hela bloggen mer intressant. Verkligen ursnygg stil!

Tack Olivia för att du lyckas när alla andra nästan gett upp.

Kolla bara på det här inlägget där hon i slutet visar att vi faktiskt har något att vara jävligt glada för varje morgon när vi vaknar. Grattis till Kristinehamns bästa peppblogg som dessutom är snyggast! Hela bloggen finns faktiskt att hitta här: www.oliviaan.blogg.se



Snaps for Olivia!

Erica Grimberg

Först att uppmärksammas här i bloggen är Erica Grimberg.

Erica bloggar om
sin tuffa resa att gå ner i vikt. Vikt är det många som har problem med, men orkar inte ta tag i det och göra något åt saken. Erica däremot har bestämt sig för att göra något åt saken och bloggar dessutom om det så att vi andra kan ta del i att läsa om det. Väldigt starkt att göra det, för det visas både med- och motgångar där, men det är inget som hindrar henne från att skriva om det så att vi får läsa om det och kanske ta till oss något vi också.
På Ericas blogg kan ni läsa allt från hennes dagliga motion, hur hon utvecklas, hennes resultat, både med- och motgångar som sagt och bara lite allmänna tips och råd till dem som läser. Har ni inte redan sett den så gå gärna in och ta er en titt och bli hänförda ni också av denna tjejens motivation.

www.ericagrimberg.blogg.se/viktbloggen



Snaps for Erica!

Välkommen till min nya blogg!

Hej alla ni som lever och bor i Kristinehamn. Fruktansvärt dyster stad, tycker ni inte det?
Trångt, missuppfattningar, elaka blickar, folk som talar illa om andra. Listan kan göras lång. Den negativa listan.
Det talas alldeles för mycket skit om oss här i Kristinehamn utav oss här i Kristinehamn, men det kommer ändras här.

Här vill vi bara uppmärksamma personer positivt genom deras bloggar. Är det någon som har lagt ut en fin bild på sin blogg, skrivit något fint, varit ett bra föredöme eller kanske bara varit sig själv så kommer det upp här. En snap cup helt enkelt.
Vill ni tipsa om någons blogg så är ni varmt välkomna att lämna en kommentar så tar vi oss en kik.

Nu höjer vi stämningen här i stan lite va?


Välkomna.

RSS 2.0